Artikel fra Lokalavisen februar 2012

Big Fat Snake kommer til NøragerAnders Blichfeldt og resten af Big Fat Snake spiller på L-tek i Nørager lørdag 15. september.

 

Underholdningsfabrikken i Nørager bider skeer med de store

Underholdningsfabrikken Nørager har formået at trække et af Danmarks bedste og mest populære livebands til Nørager. I 2012 udgaven af Årets Fest er det nemlig Big Fat Snake, der leverer musikken.

Festen foregår i værkstedet på virksomheden L-tek.

15. september
Underholdningsfabrikkens hovedarrangement har titlen Årets Fest. Den finder i år sted lørdag 15. september. Kulisserne er helt specielle. Scenen sættes nemlig op midt imellem L-teks tonstunge laserskære- og bukkemaskiner.

Martin Lund fra Underholdningsfabrikken fortæller, at dette års fest bliver den hidtil største af sin slags i foreningens historie. Ud over Big Fat Snake kommer Horsensbandet Showdown igen til Nørager og slutter aftenen af med gode gamle klassikere.

"Showdown er gået hen og blevet Underholdningsfabrikkens husorkester, og er derfor selvskrevet til den store fest i september", understreger Martin Lund.

Partybandet skiftede i øvrigt forsanger ved årsskiftet, og har nu fået en kendt tv-stemme i front. Det er Martin G. Kjelgaard, som mange har set i Stjerne For En Aften, hvor han deltog i 2003 og 2005. Her nåede han finalen begge år.

Skæve indslag
Til festerne på fabrikken har foreningen fået til vane at finde et skævt indslag frem. Blandt andet har De Nordiske Lirekassevenner aflagt besøg, og til 2012 udgaven af Årets Fest har foreningen lavet aftale med Århus Pipes & Drums, der kommer og giver en smagsprøve på skotsk traditionel musik. Århus Pipes & Drums er Jyllands største pipeorkester og har mere end 20 år på bagen.

Fra Lokalavisen. Af Anette Bonde
 
 
 
 
 

Galleri 2015

 
 
Guldsponsor
Hovedsponsor
Fabrikssponsor
Samarbejde
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2010-17 Underholdningsfabrikken · All rights reserved · Web: art being

 
 

Vi har 2 gæster online